Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

My site down by hackers!

hello our http://phoenixcraftforum.ml forum has been destroyed by someone it shows a ad site but i maked a forum i looked at ftp but nothing changed

Comments

  • ok idk why but my free domain is gone
    i should get new domain :P

  • Ask your domain registrat about this issue.

  • Have you looked at the announcements lately? They're going through a site migration
    https://forum.infinityfree.net/discussion/4864/current-404-errors-outdated-files-database-errors#latest

  • @MrFocus Have you looked at his website lately? Is it how migration issue affects sites?

  • Your domain name resolves to the nameservers ns81.rookdns.com and ns82.rookdns.com now, and an IP address which is not ours. This has nothing to do with the migration, this is an issue with your domain name configuration. Please check with your domain registrar whether your domain is still pointing to our nameservers.

  • edited October 2

    @Admin said:
    Your domain name resolves to the nameservers ns81.rookdns.com and ns82.rookdns.com now, and an IP address which is not ours. This has nothing to do with the migration, this is an issue with your domain name configuration. Please check with your domain registrar whether your domain is still pointing to our nameservers.

    Does that mean my site has the same issue? I was working on it the night prior, then woke up to it likes this
    http://hatchbacksociety.com/defaultsite

  • @MrFocus link redirected me to 404 of my ISP(weird). But your home page successfully loaded for me after ~30secs of waiting. Your site kinda ok.

  • @MrJunior Weird. I keep getting this message:
    "**hatchbacksociety.com
    This domain name has just been registered.

    Why is this page displayed?**"

  • @MrFocus said:

    @Admin said:
    Your domain name resolves to the nameservers ns81.rookdns.com and ns82.rookdns.com now, and an IP address which is not ours. This has nothing to do with the migration, this is an issue with your domain name configuration. Please check with your domain registrar whether your domain is still pointing to our nameservers.

    Does that mean my site has the same issue? I was working on it the night prior, then woke up to it likes this
    http://hatchbacksociety.com/defaultsite

    No, your website seems to be working fine from here. And your DNS settings look OK too.

  • i checked my email and they suspended my forum because they cant enter my website
    but im using cloudflare and this hosting is some times down for 10 second or 5 second
    and they are not lucky...

  • My site was down too. Just look for the script Uploaded and Delete it

Sign In or Register to comment.