I can't get the card to load properly in the card validator

I have tested with Twitter’s card validator, but it does not load properly.

Display: "ERROR: Fetching the page failed because other errors.

My site is HTTPS enabled using Cloudflare.
The DNS management is as follows.


SSL mode is FULL and Always Use HTTPS is ON.

How can I solve this problem?

I apologize if the text is difficult to understand as I am using machine translation.

Hi and welcome to the forum
I see it’s okay

TW
image

more test here http://debug.iframely.com/?uri=https%3A%2F%2Fdabun.ga%2F

OxyDac

Thank you for your reply.

I just tried it in my environment and it still won’t load.
I tried using chrome and firefox as browsers.
I’ve also tested it on Twitter, but the card doesn’t show up.
chrome_2021-03-02_20-25-46

Also, if you look at the attached image, you can see that it doesn’t seem to be loading even though I’ve set up the OGP image settings.
Is this related to the help here?

I’ve looked at this thread in the past and tried to improve things, but it didn’t work.

you use Cloudflare so it doesn’t apply to you

if something was blocked this forum would not display your OG when entering your address
( but you are missing some parameters )

screenshot from this forum

image

Sometimes it takes a long time for your site to generate (back-end processing)
and this is probably the cause of you getting an error (WP can be slow sometimes )
so then TW or any test site simply decides to throw out error 408


there is actually a specific image size for OG and what ratio
so it would be good to edit that as well

for images - best size is 1200 x 630
(and then from that depending on where is published … software reduce the picture to match the field)

For OG: description
there is, I think the optimum 180 chars… everything above that will often not be shown


If it helps you, here’s mine

<meta name="robots" content="index,follow">
<meta name="author" content="Oxy Dac">
<meta name="copyright" content="Copyright © 2005-2021 by Oxy Dac. All rights reserved.">
<link rel="shortcut icon" href="images/oxydacicons/favicon.ico">
<link rel="apple-touch-icon" sizes="180x180" href="images/oxydacicons/apple-touch-icon.png">
<link rel="icon" type="image/png" sizes="32x32" href="images/oxydacicons/favicon-32x32.png">
<link rel="icon" type="image/png" sizes="16x16" href="images/oxydacicons/favicon-16x16.png">
<link rel="manifest" href="images/oxydacicons/manifest.json">
<link rel="mask-icon" href="images/oxydacicons/safari-pinned-tab.svg" color="#ff680d">
<meta name="apple-mobile-web-app-title" content="Oxy Dac">
<meta name="application-name" content="Oxy Dac">
<meta name="msapplication-TileColor" content="#da532c">
<meta name="msapplication-config" content="images/oxydacicons/browserconfig.xml">
<meta name="theme-color" content="#ff680d">
<meta property="og:type" content="website">
<meta property="og:title" content="Oxy Dac - Official website">
<meta property="og:site_name" content="Oxy Dac Website Inc." />
<meta property="og:description" content="With original artwork including the latest songs, videos, photos, downloads, applications, games, quiz, forum, chat and more.">
<meta property="og:image" content="https://oxydac.cf/images/oxydacicons/og-image.jpg">
<meta property="og:image:height" content="630">
<meta property="og:image:width" content="1200">
<meta property="og:url" content="https://oxydac.cf/">
<meta name="twitter:card" content="summary">
<meta name="twitter:site" content="@oxydac">
<meta name="twitter:title" content="Oxy Dac - Official website">
<meta name="twitter:creator" content="@oxydac">
<meta name="twitter:image:alt" content="Oxy Dac">

OxyDac

Thank you very much.
I just checked it and it shows up fine.
Maybe it had something to do with DNS. (72 hours)

Thank you for that and the various tips.

1 Like

This topic was automatically closed 15 days after the last reply. New replies are no longer allowed.